Hoppa till innehåll

Rockin' Puppy

Medlem
  • Antal innehåll

    32
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Rockin' Puppy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Första gången jag fick tvillingar så fick jag det för att jag höll på att "exprimentera" lite med spelet(Hade precis fått det då-_-). Jag gjorde först så att paret som skulle få barn, som vanligt med "Försök skaffa barn". När jag hörde att det lyckades, så tog jag "myspys" direkt efter, och då blev det tvillingar... Jag är inte säker på att det alltid funkar, men ibland gör det det.
  2. Har längtat efter en Djur-expansion ända sedan Ts2 kom ut! :)
  3. Så här gör man: Öppna C:\Documents and Settings\Ditt användarnamn\Mina dokument\EA Games\The Sims 2\Downloads. Minimera det fönstret och gå in på en sida du vill ladda ner från. Klicka på dowload eller vad det nu står vid den produkt du vill ladda hem. Ett fönster kommner att komma upp där datorn frågar om du vill spara eller öppna filen. Klicka på öppna för att öppna i något Zip-program. Då kommer alla filer som du vill ladda ner visas. Om det är en package-fil så ska du dra den till dowloadsmappen. Är det en File Sims2Skin eller någon annan sorts fil så dubbelklickar nu på den; då installerar den sig automatiskt.
  4. Vet du hur man kan få upp "rutan för fusk" på the sims 2?? :huh: <{POST_SNAPBACK}> Tryck Ctrl + Shift + C.
  5. Alltså, du behöver inte spara filen i Dowloadsmappen. När du klickat på "dowload" till någon av sakerna du vill ladda ner, så kommer et ju upp ett fönster. Klicka på "öppna" direkt, och dubbelklicka/dra filen till dowloadsmappen beroende på vilken sorts fil det är.
  6. Fullkomligt älskar Good Charlotte! ^_^ Har många favoriter med dom; In This World(Murder),Riot Girl, Predictable, Lifestyles of the Rich and Famous, Movin' On...
  7. Uj uj... Det vet jag inte -_-'
  8. Men... att komma på namn kan väl inte vara så svårt? Jag brukar alltid använda såna där amerikan/alv-namn... ^^ Indie Mary Miriam Sophie Whyte Randi Will Sasha Lili Angela/Angelica Olivia Effie Valie Är bara för kär i dom namnen :')
  9. Rockin' Puppy

    Now Playing

    Om det inte funkar med WinAmp, kan du testa med Windows Media Player, för dom har ochså ett plug in program till Msn...
  10. Rockin' Puppy

    Psychonauts

    Jag är i Fred's minne, i Waterloo land. Jag ska rekrytera en tredje soldat för Fred's armé, och jag har gått fram till den som kan tänka sig att bli soldat. Han vill ju ha sitt vapen, jag jag har gått till den delen av Napoleon's fort med utropstecken, och jag har svingat mig upp för pinnarna upp på en planka. Men vad gör jag sen?! Är hyperconfused, fattar ingenting! Jag har försökt med alla saker jag kommit på, men jag fattar fortfarande ingenting! Hur kommer man förbi gallret, och hur kommer man upp på avsatsen på utsidan av huset? Hjälp!
  11. Några sidor som jag älskar att ladda hem ifrån: Sims 2 sisters Sims 2 paradise Simply Elau Simply Styling 4 Ever Sim Fanstasy Sims showcase = En sida som lägger upp det bästa från olika sidor, både betalsidor och gratissidor. Hur man lägger in sakerna i spelet: Först öppnar du Mina dokument\EA Games\The Sims 2\Downloads. Där efter klickar du på saken du vill ladda hem. En ruta kommer att komma upp, där det står om du vill Öppna eller Spara. Klicka på Öppna.(detta kräver att du har typ WinZip eller liknande) Dra sedan filen du vill ladda hem till Dowloadsmappen, och så är det klart! :)
  12. Jag har aldrig gjort egna kläder... Men jag antar att man gör det på nått sätt i The Sims Body Shop... :unsure:
  13. Har faktiskt sett det fusket någon gång för länge sedan... Det var typ: boolProp ChanceofTwins...nånting :unsure: Kommer inte ihåg allt...
  14. I 2:an är det bättre grafik, mer möjligheter m.m. Den största skillnaden tycker jag är att man kan forma ansiktsdrag själv, mixa gener och att man kan dra relationer mellan familjemedlemmarna redan i "Create-A-Sim-läget"
  15. Jag tycker nog du ska satsa på The Sims 2, och Expansionen Open for Buissnies(Arbetsliv) när det kommer ut(2 mars). Planerar att själv köpa Arbetsliv när det kommer ut :)
×
  • Skapa ny...